ИПАРД информатор, обуки и советувања


Вашите пари вредат двојно повеќе ! Нарачајте го ИПАРД информаторот!

СЕТТИМ Консалинг ви нуди информативни сесии, обуки и експертско советување за припрема на успешна ИПАРД апликација.

Дознајте како да го искористите ИПАРД фондот и да ги дуплирате вашите можности! Нарачајте го ИПАРД информаторот и добијте бесплатно советување за вашата ИПАРД инвестиција! ИНФОРМАТОРОТ го подготви ТИМОТ НА СЕТТИМ Консалтинг и во него јасно се опишани и обработени ИПАРД процедурите и застапени околу 300 бизниси и уште толку слични дејности.

Испратете ни контакт информации за нарачка на ИПАРД информаторот на е-мејл: settimconsulting@gmail.com

 

korica-finalna

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s